Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

 

NRG Hinderbana - häng med på äventyr!

Med inspiration av världens natur tar NRG med oss på en resa i fantasins värld. Lekplatsen kan bli en häftig bergskedja, farligt träsk eller en gigantisk ravin. Med hjälp av fantasin och både fysisk och mental styrka kan den våghalsiga korsa de förrädiska stigarna. Är man inte riktigt redo för de stora äventyren väljer man en tryggare och lite enklare väg.
 

NRG är ett flexibelt system fullt med möjligheter. Du kan välja om du vill ha en kombination som är designad och klar, eller om du vill skapa en egen hinderbana. Våra färdiga kombinationer finns i olika storlekar och prisklasser. De är designade och konstruerade för att ge maximalt lekvärde. Klättra, balansera, gunga, vrida och vänd - här finns inget rätt eller fel. Alla tar sig fram på eget sätt efter bästa förmåga. Kombinationerna är fyllda med många funktioner så att det finns något för alla. Det är viktigt för självförtroendet att kunna lyckas men det måste även finnas tillräckligt med utmaningar för att kunna aktivera barnen under en längre tid.
 

  • Uppmuntrar fantasifull lek
  • Kognitiva och sociala lekmöjligheter
  • Utmanar barnen fysiskt och mentalt
  • Olika svårighetsgrader för olika hinder
     

Se hela sortimentet

Hinderbanor

Låt dig inspireras och välj en av de många olika kombinationerna i NRGs sortiment. NRG-serien är designad och konstruerad för att ge maximalt lekvärde. Kombinationerna är fyllda med många funktioner så att det finns något för alla att hänga, leka och ha roligt.

Visa hinderbanorna

Komponenter

Produkter från sortimentet kan ordnas i praktiskt taget vilken kombination som helst för att skapa din egen skräddarsydda layout. Var kommer din inspiration ifrån?

Visa alla komponenter

 

 

Flickor klättrar i hinderbana

 

Pojke balanserar på nät

 

Barn i hinderbana

 

Flicka i nättunnel