Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Hinderbanor

Hinderbana för barn utomhus

Krypa, klättra, hoppa och balansera! I HAGS UniPlay hinderbanor kan du plocka ihop de hinder som du gillar bäst och skapa din egen hinderbana. Sortimentet består av drygt 20 olika hinder som du kan sätta ihop till den bana som du önskar. Vi har även färdiga banor med olika kombinationer, som exempelvis Apollo, Athena, Hera och Zeus. Våra hinderbanor passar lika bra på skolgården eller i lekparken som vid ett friluftsområde. Här kan hela familjen träna och umgås utomhus på ett lekfullt sätt. Vill du se mer bilder och videos på hinderbanorna? Klicka här.

 

Uppmuntra till rörelse och träning med hinderbana

Varje hinder har två olika svårighetsgrader. Ett grönt spår med lite enklare utformning och ett rött spår som erbjuder större utmaningar. Det gör att man kan träna efter egen förmåga och förutsättningar. Här är det fritt fram att utmana mamma, farfar, kompisen eller sig själv. Det blir ett roligt sätt att leka, träna eller tävla utomhus, samtidigt som man förbättrar styrka i både över- och underkropp, balans och koordination. En hinderbana uppmuntrar barnen till roliga aktiviteter och blir något att se fram emot, något som blir allt viktigare när barnen sitter så mycket stilla framför skärmarna.

 

Köp hinderbana till förskola och skolgård

Skapa en rolig och varierad plats som barnen längtar ut till på rasterna eller på lediga dagar. Med en hinderbana på skolgården, förskolan eller i lekparken blir det garanterat gott om lek varje dag. Klätterväggar, balansbommar, nät och annat blir spännande äventyr som uppmuntrar till mycket rörelse och aktivitet. Det finns många fördelar med att barnen är aktiva utomhus, och en hinderbana blir ofta en plats för social samvaro och lek tillsammans med kompisarna.

 

Bygg och skapa er egen hinderbana från UniPlay

Med vårt sortiment kan ni skapa er egen unika hinderbana. Välj vilka som är era favoriter och bygg en hinderbana som är anpassad för era ytor och behov. Detta gör att ni kan ta fram hinderbanor som passar både mindre barn på förskolan, större barn på skolgården eller för lek tillsammans med vuxna i en lekpark eller annan offentlig utomhusmiljö. Produkterna från UniPlay är slitstarka och väldigt hållbara. De tål långvarig användning i det nordiska klimatet utan att tappa i varken funktion eller utseende.