Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Vi hjälper dig!

Vill du ha hjälp med att planera upp din lekplats? Eller har du några specifika önskemål? Vi finns till hands under hela processen utan extra kostnad - från idé till färdig installation.

 

Kontakta oss

Ramavtal

Vi ingår som ramavtalsleverantör hos några av de största inköpscentralernaHär kan ni ta del av massor med utrustning för din utemiljö.

BIM-bibliotek

Vi har ett BIM-bibliotek med filer som du kan ladda ner och använda i dina projekt.. Här kan du bläddra bland produkterna som finns tillgängliga i dagsläget.

Nya Produkter

Här har vi samlat våra nyaste produkter. Kanske finns det något som passar din lekplats, skolgård eller innergård?

Snabb leverans

Utvalt -  ett sortiment där vi har samlat HAGS mest omtyckta och sålda produkter. Vi har valt att lagerföra dessa i Aneby för att snabbt och enkelt kunna serva våra svenska kunder.

Lek

Att leka är både roligt och lärorikt. Våra produkter hjälper dig att skapa en inspirerande lekplats. Allt från lekfavoriter som rutschkana och gungor till stora specialdesignade lekställningar.

Sport & Fitness

Det skall vara roligt att träna - tillsammans med andra eller på egen hand. Vårt sortiment innehåller utrustning för bollsport, multisport och utomhusgym. Allt för träning när och hur man vill.

Park & Stadsmiljö

På HAGS arbetar vi med lösningar där form och funktion samverkar och tidlösheten är en viktig faktor. Vi samarbetar med flera skandinviska formgivare - våra möbler skapar naturliga mötesplatser!

Marint & Bryggor

Vårt bryggsystem är anpassat för olika användningsområden. De är utmärkta som badbryggor, både privata och kommunala. Du väljer själv storlek och form för att få precis den brygga du önskar!

HAGS - Leksystem

UniPlay och UniMini kan kombineras på många sätt. Bygg ut en befintlig lekställning med nya lekfunktioner, börja litet, öka den till oändlighet både i svårighetsgrad och storlek. 

UniPlay Hinderbana

Med UniPlay hinderbanor kan hela familjen träna utomhus på ett lekfullt sätt. Varje hinder har två olika svårighetsgrader. Här är det fritt fram att utmana mamma, farfar, kompisen eller sig själv.

Träning & Hälsa

I den allt mer kontoriserade och stillasittande miljö vi nu lever i där möjligheten till naturlig fysisk ansträngning saknas mer och mer, är motion och fysisk träning svaret!

Böda Sand, Öland

En fantastisk mötesplats och utflyktsmål för hela familjen, här finns verkligen något för alla. Här hittar man den specialbyggda lekställningen som erbjuder upplevelser som snurrar, svingar...

 

 

 

 

HAGS i samarbete med Plan International

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.