Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Bord

Ståbord utomhus i modern design

HAGS har bord för alla sorters utomhusmiljöer. Borden blir ett perfekt komplement till en sittgrupp, oavsett om det är modern design eller klassisk stil. Exempelvis har vi praktiska ståbord, som fungerar utmärkt som stöd och avlastningsyta vid till exempel en fika eller ett samtal. HAGS tillverkar olika modeller av ståbord för utomhusbruk. De har en snygg design och är gjorda för att klara av de tuffaste offentliga miljöerna. Borden fungerar lika bra att placera i stadsmiljö som i naturnära parker.

 

Köp rastplatsbord med lång hållbarhet

Vid längre turer är det nödvändigt med stopp på rastplatser för att stanna och sträcka på benen samt fylla på med mat och dryck. Se till att skapa trevliga och funktionella rastplatser genom att placera ut tåliga rastplatsbord. Vi erbjuder både rastplatsbord och picknickbord i olika storlekar, perfekta för att använda vid lunch, mellanmål och fikapaus för både små och stora sällskap. Bordens långa hållbarhet gör att de håller sig hela och fräscha under många års användning, och de tål påfrestningarna från väder och vind.

 

Stort sortiment av parkbord för offentlig miljö

Parkbord som ska placeras i offentliga miljöer måste klara av tuff och slitsam användning. En välplanerad plats med parkbord brukar bli mycket uppskattade. I vårt stora sortiment finns det både modeller i trä och stål. Borden behöver antingen gjutas på plats eller förankras i marken med bultar. Vilket som passar bäst beror på vilket underlag som parkborden ska placeras på. Vid varje produkt hittar du mer specifik information kring bland annat förankring, montering, vikt och mycket mer.

 

Runt, rakt, stort eller litet - brett utbud av bord

Valmöjligheterna är stora när man ska planera och designa sin nya utomhusmiljö. Borden från HAGS fungerar lika bra i offentliga områden som utanför ett företag eller på privat mark. I vårt utbud av parkbord, rastplatsbord och ståbord finns både stora och små modeller, runda och raka, allt beroende på vad som passar bäst för er. Oavsett om det är fikapaus, lunch eller bara en paus på en promenad så blir borden en naturlig samlingsplats utomhus.

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.